Ingredients
-Treballadors
-Circumstàncies
-Aigua
-Pors variades
-Drets laborals
-Notícies ben fresques
-Forces de l'ordre
Per fer una bona Reforme du mercat laborel abec
S'els posa en remull amb les seves circumstàncies;
per exemple:
Alt índex d'atur
Hipoteques
Habits de consum elevats
Incertesa
Manca de perspectives
Egoïsme
Necessitats creades artificialment
Quan això s'ha produït es colen els treballadors tot
sacsejant-los amb fermesa.
Es posa una paella ben grossa al foc, que s'encen al màxim, i
s'hi afegeix per amanir-ho un bon polsim de pors, com:
Inmigració
Globalització
Atur
Quan comencen a fer xup-xup s'abaixa el foc i s'els remena
sovint, així es fan tots per igual i no comencen a queixar-se.
i a saltar del recipient.
També va be perquè no sàpiguen d'on els hi venen els cops.
Aquest és un bon moment per afegir-hi els drets laborals.
Per fer-ho cal tallar-los a la juliana, com mes fina millor.
Així no en quedarà res de sencer.
Ho remenem i hi afegim pors, però ben senceretes, que
les vegin a venir.
Hem d'estar-hi a sobre. Aquest guisat és molt delicat i
correm el risc de que els treballadors s'ens enganxin a la
paella i ens l'espatllin.
Un altre perill típic d'aquest platillo és que s'ens agromolli.
El seu principal component te tendència a aglutinar-se
del foc.
Perquè no passi és bo afegir-hi, tot remenant, unes quantes
notícies precuinades (d'això potser ja n'esplicarem la recepte
un altre día). Alguns bons exemples son:
un altre día). Alguns bons exemples son:
Països en bancarrota
Guerres
Fàbriques que tànquen
Son molt fàcils de trobar als proveïdors habituals,
tenen un gran efecte antiaglutinant i accentuen les
pors i circumstàncies, tot millorant-ne el
resultat final.
una bona quantitat de forces de l'ordre, i deixar
que facin la seva fèina.
La cocció s'ha d'allargar tot el què calgui fins que tinguem ben fets els treballadors. això pot durar d'ns pocs mesos a uns
anyets.
La el·laboració s'ha acabat quan els treballadors estan
al punt. Això dependrà de qui te la paella pel
mànec, és questió de gustos.
Un cop estiguin fets, gaudiu-ne sense gaires problemes.
Espero que us agradi la recepta.
està molt,molt,encertat!!
ResponEliminaM'agrada aquesta recepta, m'has de permetre distribuir-la.
ResponEliminaEs molt però molt bò, se et felicita, tens bona idea.
ResponEliminaXapó.
Quina por!
ResponEliminaÉs la vida
ResponElimina