6 d’abr. 2012

REFORME DU MERCAT LABOREL ABEC TREBALLADEURS XAIETS

Ingredients

-Treballadors
-Circumstàncies
-Aigua
-Pors variades
-Drets laborals
-Notícies ben fresques
-Forces de l'ordre



Per fer una bona Reforme du mercat laborel abec
treballadeurs xaiets cal començar pels treballadors.
S'els posa en remull amb les seves circumstàncies; 
per exemple:
Alt índex d'atur
Hipoteques 
Habits de consum elevats
Incertesa 
Manca de perspectives 
Egoïsme
Necessitats creades artificialment 

Així es comencen a estobar i ho assimilan tot pefectament. 
Quan això s'ha produït es colen els treballadors tot 
sacsejant-los amb fermesa.
Es posa una paella ben grossa al foc, que s'encen al màxim, i  
s'hi afegeix per amanir-ho un bon polsim de pors, com:
Delinquència
Inmigració
Globalització
Atur

Quan comencen a fer xup-xup s'abaixa el foc i s'els remena
sovint, així es fan tots per igual i no comencen a queixar-se. 
i a saltar del recipient.
També va be perquè no sàpiguen d'on els hi venen els cops.

Aquest és un bon moment per afegir-hi els drets laborals.
Per fer-ho cal tallar-los a la juliana, com mes fina millor.
Així no en quedarà res de sencer.
Ho remenem i hi afegim pors, però ben senceretes, que 
les vegin a venir.

Hem d'estar-hi a sobre. Aquest guisat és molt delicat i 
correm el risc de que els treballadors s'ens enganxin a la 
paella i ens l'espatllin.
Un altre perill típic d'aquest platillo és que s'ens agromolli.
El seu principal component te tendència a aglutinar-se 
en grups mes o menys organitzats per fer saltar la paella 
del foc.
Perquè no passi és bo afegir-hi, tot remenant, unes quantes 
notícies precuinades (d'això potser ja n'esplicarem la recepte
un altre día). Alguns bons exemples son:
Països en bancarrota
Guerres
Fàbriques que tànquen

Son molt fàcils de trobar als proveïdors habituals,
tenen un gran efecte antiaglutinant i accentuen les 
pors i circumstàncies, tot millorant-ne el 
resultat final.

Si tot i això persisteix el problema, cal abocar-hi 
una bona quantitat de forces de l'ordre, i deixar 
que facin la seva fèina.

La cocció s'ha d'allargar tot el què calgui fins que tinguem ben fets els treballadors. això pot durar d'ns pocs mesos a uns 
anyets.

La el·laboració s'ha acabat quan els treballadors estan 
al punt. Això dependrà de qui te la paella pel 
mànec, és questió de gustos.

Un cop estiguin fets, gaudiu-ne sense gaires problemes.

Espero que us agradi la recepta.









5 comentaris: